Flexwerk opties

Flexwerk opties

Ben je nieuwsgierig geworden welke opties wij allemaal te bieden hebben?
Lees dan snel verder.

Uitzendkracht

De uitzendkrachten die wij bemiddelen staan bij Smart Flex op de loonlijst met een tijdelijk contract. Als uitzendkracht verricht je parttime of fulltime werkzaamheden bij één of meerdere opdrachtgevers van ons. Het is mogelijk om eerst een half jaar fulltime via ons te werken en dan overgenomen te worden op de loonlijst bij onze opdrachtgever. Dit is alleen van toepassing als dit ook de wens is van onze opdrachtgevers.

ZZP'er/ freelancer

Op zoek naar een interim opdracht? Als ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) of freelancer is het mogelijk om je via Smart Flex te laten verhuren bij onze opdrachtgevers. Je kunt je factuur naar Smart Flex sturen en je zal 4-wekelijks of maandelijks betaalt worden. Smart Flex zoekt in opdracht van haar opdrachtgevers naar goed personeel en dit kan ook op ZZP of freelance basis ingevuld worden. Heb je daarom moeite met het vinden van opdrachten en opdrachtgevers, laat het ons weten en wij kunnen je helpen met de contacten die wij hebben. Daarnaast hoef je niet achter je facturen aan te bellen, want wij financieren de factuur voor.

Gedetacheerd

Als gedetacheerde ben je in dienst bij Smart Flex, maar zal je werkzaamheden verrichten bij een ander bedrijf. Je hebt een tijdelijk of vast dienstverband bij ons waarmee je bij één of meerdere opdrachtgevers van ons aan het werk zal gaan. Het grootste verschil met een uitzendkracht is dat je bij ons in loondienst komt, doorbetaald wordt tijdens ziekte en vaak voor een lange periode bij een opdrachtgever van ons aan de slag zal gaan.

Voordelen bij Smart Flex 

Werkervaring opdoen 

Wanneer je een aantal jaar voor een uitzendbureau hebt gewerkt heb je vaak verschillende projecten afgerond. Hierdoor ontwikkel je werkervaring en leer je vaak ook nieuwe vaardigheden en technieken aan die je in je verdere loopbaan kunt gebruiken. Je krijgt dus de mogelijkheid om veel verschillende bedrijven te ontmoeten en jouw persoonlijke ontwikkeling zal ongetwijfeld toenemen.

Past de organisatie bij jou? 

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Daarom kun je er via Smart Flex makkelijk achter komen of een bedrijf bij jou past of niet. Is er geen klik, dan kunnen we voor jou op zoek gaan naar een passende opdrachtgever, zodat je altijd vrolijk naar je werk gaat. We love happy working people!

Hulp bij het vinden van een baan

Wij zijn er voor jou. Heb jij er moeite mee om een goed cv op te stellen of doe je er uren over om een goede motivatie te schrijven? Wij kunnen jou hierbij helpen en ondersteunen. Op deze manier kunnen we jou snel bij één van onze opdrachtgevers voorstellen en heb je sneller de baan waar je naar op zoek bent.

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Sinds 1 januari 2020 is de WAB van toepassing. Deze wet geeft flexwerkers meer zekerheid en maakt het voor werkgevers aantrekkelijker een vast dienstverband aan te bieden. Je hebt bijvoorbeeld ook vanaf de eerste dag recht op een transitievergoeding als je je baan kwijt raakt. Vroeger was dit pas na 2 werkjaren.

Heb je een vraag over de flexwerk opties? Stuur ons een bericht.