Jouw flex carrière

Jouw flex carrière

Ben jij toe aan een leuke, uitdagende baan met een mooi salaris en de nodige verantwoordelijkheid?
Wacht niet langer, ga ervoor en reageer op onze vacatures of schrijf je bij ons in.

De mogelijkheden:

Wij bemiddelen in de gehele flexibele schil. Dit betekent dat we kandidaten inzetten op verschillende manieren, zoals uitzenden, detacheren, zzp, werving & selectie en op projectbasis.

Wij bieden:

Voor elk niveau hebben wij passende vacatures. Voor ZZP’ers, young professionals die net zijn afgestudeerd of voor mediors met al enige jaren ervaring, maar ook voor de senior die al een bak aan ervaring heeft.

Join us:

Sluit je bij ons aan door je in te schrijven en als je via ons aan het werk gaat ben jij onderdeel van de Smart Flex community. Wij organiseren leuke borrels en uitjes waar je absoluut bij wilt zijn.

Smart Flex en de mogelijkheden in flexwerken

Smart Tips voor jouw sollicitatie:

  • Zorg voor een recent en bijgewerkt CV. Het bijvoegen van een foto zorgt voor een grotere kans van slagen.
  • Zie jij een leuke functie? Schrijf een korte en bondige motivatie of neem eventueel een videoboodschap op.
  • Word je uitgenodigd voor een gesprek? Zorg dat je er representatief uitziet, draag passende kleding bij de organisatie.
  • Wees stipt, te vroeg zijn is op tijd zijn!
  • Geef een stevige hand, maak oogcontact tijdens het gesprek.
  • Verdiep je in de organisatie, bedenk wat de organisatie van jou wil en wat jij van de organisatie wilt weten. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Wat is jouw verwachtingspatroon en wat verwacht jouw toekomstige werkgever van jou?

Start me up, Smart me up

1. Sollicitatie

Heb jij op onze website jouw droombaan gezien en wordt dit jouw nieuwe uitdaging? Dan solliciteer jij natuurlijk direct op deze functie. Graag ontvangen wij naast jouw CV een korte en bondige motivatie, zodat wij een beter beeld van jou als persoon kunnen krijgen.

2. Contact

Wij zullen jouw sollicitatie uitvoerig bestuderen. Ook wordt er overlegd of er misschien andere functieprofielen zijn waar jij net zo goed (of beter) tot jouw recht zou kunnen komen. Vervolgens wordt er telefonisch contact met jou opgenomen om jouw wensen en persoonlijkheid nog beter te kunnen doorgronden.

3. Interview

Als er sprake is van een positieve match wordt jij uitgenodigd bij ons op kantoor voor een nadere kennismaking. Mocht ons kantoor voor jou net iets te ver zijn, dan spreken wij jou graag via een Skype-gesprek of videocall. Dit grondige interview duurt gemiddeld een uur.

4. Match

Zijn wij gezamenlijk overtuigd van de juiste match? Dan ga jij op gesprek bij onze opdrachtgever! Tijdens dit proces zullen wij zorgen voor de juiste voorbereiding en begeleiding, zodat de kans zeer groot is dat jij uiteindelijk jouw droombaan bemachtigt!

Hoe heb jij onze samenwerking ervaren? Wij horen het graag!