Over ons

Over ons

Bij Smart Flex vind je de leukste fulltime en parttime vacatures op flexibele basis voor young professionals, mediors en seniors.
Smart Flex is opgestart door de Smart Group om flexibel personeel in hun kracht te zetten. Een goede balans tussen vast en flex is iets wat iedere organisatie nodig heeft. Flexibiliteit is nodig om wendbaar te kunnen zijn, om te kunnen anticiperen op onverwachte gebeurtenissen binnen een organisatie.

Smart Group

Onder de Smart Group vallen Smart Flex en Smart Talent. Met beide bedrijven zorgen we voor één van de belangrijkste dingen in iemands leven: een baan.
‘Wat doe jij eigenlijk’ is een vraag die regelmatig gesteld wordt. Het doel van de Smart Group is ervoor zorgen om kandidaten een baan te bieden die aan alle wensen voldoen. Het samenbrengen van vraag en aanbod, waarbij twee partijen blij zijn met elkaar, maakt ons een trotse partner.

Smart Flex

Vanaf april 2019 is Smart Flex actief en speelt in op de volledige flexibele schil. Hieronder vallen freelancers, zzp’ers, uitzendkrachten, gedetacheerden en oproepkrachten die gekoppeld worden aan onze klanten. Voor onze klanten gaan we door het vuur. We blijven net zo lang zoeken tot we de juiste kandidaat hebben voorgelegd. Met onze no-nonsense Rotterdamse mentaliteit hanteren we het omgekeerde principe van ‘niet poetsen maar lullen’. Doordat we veel in contact zijn met onze kandidaten en klanten en omdat we precies willen weten wat er speelt hebben we veel persoonlijk contact.

Smart Talent

Smart Talent is een recruitment bureau met ambitie. Sinds 1 januari 2015 is Smart Talent actief in de werving & selectie van kandidaten. Bij Smart Talent bemiddelen we personeel in de volgende disciplines: Sales, Finance, HR, Marketing, ICT en Techniek. Onze missie is het beste recruitment bureau van Nederland blijven. Onze passie; dagelijks met veel plezier het beste Smart Talent plaatsen bij de opdrachtgevers.

Wij zijn Edgar de Weerdt en Sara Jans. Samen hebben we in totaal bijna 25 jaar ervaring in het succesvol bemiddelen van enthousiaste mensen. Dagelijks ervaren we buitengewoon veel plezier aan het verbinden van bedrijven en werkzoekenden. We werken snoeihard en altijd met een enorme glimlach, want we worden blij van succes. Dit succes bereiken we door de markt goed te verstaan, onze klanten goed te kennen en te luisteren naar onze kandidaten.

Smart Flex is in 2019 opgericht. We zijn onderdeel van de Smart Group. De Group bestaat nu uit Smart Talent (recruitmentbureau voor vaste banen in 2005 opgericht) en Smart Flex. In 2021 hopen we de Smart Foundation toe te kunnen voegen. Deze stichting heeft als doel om kansarme jongeren te helpen. Dit willen we bereiken door het faciliteren van opleidingen of andere manieren van kennisverrijking. Het doel is om deze jongeren klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

We hebben lang nagedacht over hoe we Smart Flex in de markt gaan zetten, wat maakt ons nou beter en anders? Wat is onze USP? Waarom wil je met ons de samenwerking aangaan? We kunnen het allemaal erg mooi vertellen…Maar het beste is nog om de samenwerking gewoon aan te gaan. Pas dan ervaar je het verschil! Natuurlijk willen we uitdragen dat we specialisten zijn, snel schakelen, de markt goed kennen, een groot netwerk hebben, transparant zijn, en altijd kwaliteit willen leveren 😉 Maar toch…de praktijk levert het échte bewijs!  

Edgar:
Inmiddels ben ik alweer 8 jaar actief in de personeelsbemiddeling. De diversiteit aan gesprekken en gesprekspartners, zowel met de opdrachtgevers als de kandidaten, maakt mijn werk ontzettend leuk en afwisselend. Ik kan me goed inleven in de klant en weet precies naar wat voor type persoon zij op zoek zijn. Doorvragen en fungeren als sparringpartner om op die manier een profiel helder te krijgen is iets waar ik veel ervaring in heb. In gesprekken met kandidaten pas ik me gemakkelijk aan, waardoor de kandidaat zich op zijn of haar gemak voelt zodat ik alle info krijg die ik nodig heb en op alle vragen een eerlijk en oprecht antwoord krijg. Zodra de juiste match gemaakt is en twee partijen blij zijn met elkaar en hieruit een mooie langdurige zakelijke relatie ontstaat is dit een bevestiging dat ik mijn werk goed heb gedaan. Dit is uiteindelijk waar ik het voor doe en waar ik energie en voldoening van krijg.

Sara:
In 2007 ben ik verliefd geworden op de personeelsbemiddeling. Begonnen als franchisenemer en in 2005 was ik er aan toe om zelf het leukste en beste recruitmentbureau van NL op te richten met Smart Talent (vaste banen HBO-WO niveau).
Doordat de arbeidsmarkt continue in beweging is en bedrijven onderhevig zijn aan de voortdurend snel veranderende technieken, is Smart Flex ontstaan. Daar waar bedrijven in beweging zijn, is ook behoefte aan het in huis halen van verschillende expertises. Het is noodzakelijk geworden om als bedrijf te blijven innoveren. En bij dat innovatieproces hoort verschillende kennis. Dit betekent dat er meer op projectbasis gewerkt gaat worden en mensen op verschillende projecten ingezet kunnen worden. Een super mooie uitdaging om zowel bedrijven als flexwerkers hierbij maximaal te helpen en te begeleiden!